Het ontstaan van nieuwe partnerships op de werkvloer.

“A cynic knows the price of everything, but the value of nothing” - Oscar Wilde

Met die motivatie werd Quifactum opgericht. Quifactum is een startup die het prijs/waarde-evenwicht herstelt door klanten over productie-transparantie te informeren. Klanten kunnen aan de hand van het scannen van een QR-code op een productlabel ontdekken hoe, wanneer, waar en/of door wie het product is gemaakt.

De oprichters, Mathias en Christof hebben elkaar in onze coworking space leren kennen, dankzij Mario Haneca (tevens ook een trouwe member van onze workspaces) en hebben Quifactum recent opgestart. Vandaag werken ze nauw samen aan hun startup, op de eerste verdieping van BLACKBOXX.

Neem een kijkje op hun website voor meer informatie over hun bedrijf, of kom ze eens groeten in BLACKBOXX.

BLACKBOXX 2020 10 06 161 A5703

Onze unieke werkplek bestaat er om ondernemers zowel te inspireren als te ondersteunen in hun business. Onze community leent zich ertoe om te denken, overleggen, focussen, brainstormen, en zelf nieuwe partnerships op te richten.

Twijfel je of een coworking space iets voor jou is? Of weet je niet goed welke formule het best bij je past? Kom een gratis dag uitproberen! Laat je gegevens na op onze website en onze community manager, Natalie, neemt snel contact met je op!