Organiseer je
event in Brugge

BLACKBOXX EVENTS 2021 02 12 4 B1 A0534 WEB
600m² aan mogelijkheden

Zoek je de mooiste feestzaal of eventlocatie van Brugge om te huren voor jouw event of feest? Bij BLACKBOXX ontdek je in totaal 600 vierkante meter aan eventruimte die op maat en flexibel kan worden ingericht.

Of je nu mensen wilt samenbrengen voor een avond vol interessante keynotes, een afterwork netwerk evenement wilt organiseren, of een privé feest wilt vieren zoals een trouw, familiefeest, communie of verjaardag, bij ons ben je aan het juiste adres.

Bij BLACKBOXX in Brugge vind je de juiste setting voor jouw speciale gelegenheid.

Contacteer ons
Let's build your event

Onze eventruimtes zijn standaard uitgerust met verschillende voorzieningen, waaronder tafels, stoelen en een prachtige bar. Bovendien zijn er koelkasten, magnetrons, zetels, … beschikbaar voor gebruik. Voor wat we niet in huis hebben, bieden we de vrijheid om samen te werken met externe partners naar keuze.

Bij BLACKBOXX heb je de mogelijkheid om onze ruimtes te personaliseren naar jouw zin. Je kunt kiezen voor receptietafels, extra stoelen, een barbecue, geluidsinstallatie, beamer en nog veel meer. Vraag ernaar, we helpen jou graag verder.

Boek onze ruimte
vanaf €1.500 per dag

Je boekt de volledige ruimte van BLACKBOXX, inclusief het prachtige terras, vanaf €1.500 (excl. BTW) per dag. Bij BLACKBOXX is er in totaal 600 vierkante meter aan event- of feestruimte die op maat en flexibel kan worden ingericht.

We denken ook graag mee over jouw evenement. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. We maken er samen een succes van!

Informatie aanvragen
Interesse?
Bijvoorbeeld: 'BE 0123.321.123'