2020, een jaar van coronaproof events en nieuwe partnerships.

2020 was een bewogen jaar, dat niet snel vergeten zal worden.
Een jaar van isolatie, thuiswerken en vooral weinig nieuwe contacten.

De tijd heeft bij BLACKBOXX daarentegen niet stilgestaan. Vorige zomer mochten we toch enkele, coronaproof, events laten plaatsnemen. Ook werden nieuwe partnerships aangegaan.

Events in tijden van een globale pandemie, het lijkt bijna onmogelijk. BLACKBOXX beschikt over voldoende ruimte en faciliteiten om events in deze periode, veilig en op afstand, te laten doorgaan. Zo vonden onder andere Epic Tours, het Diner Séparé van Tabloo Margot en nog andere events plaats in ons karaktervol pand.

throwback event : epic tours

Op zondag 30 augustus 2020 werd het startsein van Epic Tours - a Culinary drive - op de parking van BLACKBOXX gegeven. De culinary Drive is een uniek concept dat al enkele jaren wordt georganiseerd door Epic Tours. Via kronkelende wegen worden de deelnemers, met hun eigen wagen, rondgeleid naar unieke locaties, leuke pitstops en culinaire delights.

We waren dan ook geweldig enthousiast om iedereen aan het startpunt van deze tour te mogen ontvangen.

Throwback event : tabloo margot

Naast Epic Tours vond vorige zomer het diner séparé van Tabloo Margot & Catering Cachette plaats. Tabloo Margot organiseert culinaire diners in een uniek kader doorheen het land. Door Covid-19 kwam daar verandering in en moest het concept licht aangepast worden. Zo ontstond het diner séparé.

De deelnemers konden in hun bubbel genieten van een heerlijk diner bereid door Catering Cachette, op telkens een unieke locatie.

BLACKBOXX was één van die locaties. Dankzij het mooie weer en het fantastische uitzicht dat ons pand biedt, was het een geslaagde editie.

Herbeleef dit unieke event via de aftermovie of sfeerbeelden die te vinden zijn op de website van Tabloo Margot.

Blackboxx 070
New partner : canteen

In september kwam Canteen uitgebreid hun assortiment gezonde maaltijden aan ons voorstellen. Canteen is een healthy food concept dat gezonde, verse lunch(es) bij de mensen thuis of op het werk levert.

Canteen maakt ons het leven voortaan gemakkelijker door ons, als eerste Belgische one-stop-foodsupplier, een volledig pakket aan te bieden: van een evenwichtige lunch tot een assortiment van snack en drankjes, geleverd tot aan onze voordeur!

Je kan je lunch(es) nu zelf bestellen. Alles wordt steeds centraal geleverd op maandag, zo kan je zelf een volledig weekmenu bestellen en hoef je de hele week geen zorgen meer te maken over jouw lunch.

BBXX LUNCH CANTEEN 010

Wij zijn alvast heel tevreden van deze heerlijke samenwerking!

Ben je zelf op zoek naar een locatie voor jouw event? BLACKBOXX biedt 600 vierkante meter aan mogelijkheden voor jouw event! Ontdek onze ruimtes op de website.

Heb je liever wat meer informatie over wat BLACKBOXX allemaal te bieden heeft voor zijn members? Probeer eens een dag en ontdek het zelf, of neem contact op met onze community manager, ze informeert je graag verder.