DEEL JE NOMAD FORMULE MET EEN GEZINSLID.

Zorgt telewerken met je gezin voor frustraties of moeilijkheden? Verlang je naar een dag ongestoord, productief doorwerken? Dan hebben wij dé oplossing voor jou. Bestel als gezin een NOMAD formule en kom afwisselend werken in BLACKBOXX. Zo heb jij het huis voor jezelf en kan je man terecht bij ons? Of omgekeerd natuurlijk!

BLACKBOXX 2020 06 30 9 I7 A2035 web kopie
THE NOMAD, FAMILY EDITION

Met onze NOMAD formule kan je sowieso 10 dagen per maand komen werken in BLACKBOXX. Maar nu doen we er nog een extraatje bovenop! Je kan de formule delen met jouw gezin, waardoor iedereen een dag kan komen, en kan genieten van de voordelen van onze coworkingspace.

WHY NOMAD?

  • Je werkplek is vrij te kiezen. Je geniet van toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes zoals Bar Noir, Sanitair, de eetruimte & de lobby.
  • De nodige faciliteiten om ongestoord te kunnen doorwerken zijn aanwezig: bureau, bureaustoel, elektriciteit, internet, ICT-infrastructuur, ...
  • Je maakt deel uit van de BLACKBOXX community en omringt jezelf met interessante business contacten.

VOORWAARDEN TIJDELIJKE ACTIE:

  • De personen waarmee je de formule deelt hebben ofwel dezelfde familienaam, kunnen aantonen dat hij/zij deel uitmaken van het gezin of leven onder hetzelfde dak.
  • Je komt elk om beurt werken in onze coworkingspace. De opzet van deze actie is om ongestoord, apart te kunnen doorwerken.
  • Je bestelt de NOMAD formule voor zaterdag 01/05/2021 en kan van deze actie profiteren tot aan de zomervakantie.

Zo kan je elk om beurt genieten van de voordelen die werken in onze unieke coworkingspace te bieden heeft.

Nog vragen? Laat je gegevens na op onze website. We contacteren je zo snel mogelijk.