SPORTEN @ BLACKBOXX

Sporten, yoga en meditatie zijn uitgelezen manieren om je te verbinden met anderen, zonder woorden, zonder taal, of het nu bekenden zijn of vreemden.

We brengen onze community in beweging. Bewust. Member of niet, sluit je aan bij één van onderstaande sessies. Interesse of meer info? Laat het ons weten via het contactformulier.

BLACKBOXX 2021 08 13 191 A5550
BREATHING MEDITATION // TUESDAYS @ LUNCH // 12u-12u30

Je leert samen met Joachim van Yogaloft om je ademhaling te verruimen. Vooral het gebruik van het middenrif is daarbij belangrijk. Wanneer je daar aandacht aan besteedt, leer je om dieper in de buik te ademen en stapsgewijs je volledige ademhalingscapaciteit aan te spreken.Je voelt je na een ademsessie relaxt, ontspannen, aanwezig en ont-strest. Sommigen ervaren een intens gevoel van vrede, kalmte en rust. Kom en ervaar breathwork/meditatie en ontdek wat de magie van je adem met je kan doen.

Prijs: €50 per lessenreeks van 5 lessen.

HIIT OUTDOOR WORKOUT // WEDNESDAY AFTERWORK // 18u00-19u00


Deze High Intensity Interval Training (HIIT) met Martijn van Ctrl Gym is een krachtige outdoor workout. Het is de meest effectieve én minst tijdrovende manier voor een fitte, slanke en gezonde levensstijl.

Prijs: €50 per lessenreeks van 5 lessen.

BLACKBOXX 2021 08 13 191 A5623