Event Space

WORKSHOPS

BLACKBOXX EVENTS 2021 02 12 4 B1 A0206 WEB
WORKSHOPS

Zoek jij dé plek in Brugge voor het organiseren van jouw workshop, opleiding, offsite of lezing?

Bij BLACKBOXX kan je terecht voor unieke ruimtes te huur op maat voor jouw workshop, lezing of infosessie, voorzien van alle praktische tools. Presenteer in stijl in onze EVENT HALL of BAR NOIR via onze beamer, of organiseer workshops & breakouts in één of meerdere van onze meeting rooms voorzien van conference call systeem en white board. Heerlijke verse broodjes of mag het wat meer zijn? Wij voorzien met plezier jouw catering op maat bij één van onze vertrouwde, lokale partners.

BUILD YOUR EVENT

MODERN DESIGN, ALLE COMFORT.

Onze locatie biedt niet alleen een prachtig zicht op het water en een industrieel design interieur, maar ook een grote parking vooraan het gebouw en een dubbele poort aan onze event hall voor het handig binnen brengen van jouw materiaal.

BLACKBOXX bevindt zich bovendien op een boogscheut van het centrum van Brugge. Ideaal dus om work & pleasure in the city met elkaar te combineren. Contacteer ons voor het huren van een zaal voor de organisatie van een workshop, infosessie of lezing.

Contacteer ons
PRICE

BUILD TO MEASURE.

De prijs hangt volledig af van de gekozen ruimte(s). Van meeting room tot event hall... Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat!


Contacteer ons
Interesse?
Bijvoorbeeld: 'BE 0123.321.123'
Event spaces