Building
better business
in Bruges

BLACKBOXX Gevel 25 06 2020
Blackboxx Offering
Join us and boost your business

Join us, plug in, feel the vibe and build better business.

1650 m² aan inspirerende ruimte om te ondernemen en innoveren. Er is plaats voor 120 mensen met goesting en een community die dit alleen maar doet toenemen… dat is BLACKBOXX aan het nijverheidsdok in Brugge.

Of je nu op zoek bent naar een flexwerkplek of je wil een permanent kantoor dat alleen van jou is, coworking bij BLACKBOXX is de ideale flexibele oplossing. Ook voor ad hoc meetings of events biedt BLACKBOXX inspirerende oplossingen en ruimtes.
Laatste blogtopics
Vacature: Poetsmedewerker
News
15 sep / 2023
Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes zodat het er altijd spik en span uitziet voor onze leden en bezoekers.
Lees meer
BLACKBOXX 15 06 20 9 I7 A7744 WEB
Tête Talk: Veerle - Absolute Translations
Community
14 feb / 2022
Met Absolute Translation werken we aan de toekomst van vertaling en copy. We gaan niet meer letterlijk vertalen, we doen aan ‘transcreation’.
Lees meer
BLACKBOXX 2020 06 30 9 I7 A1713
THERE'S NO PLACE LIKE...

In dit unieke gerenoveerde industrieel pand, vind je jouw ideale coworking plek.

Hier kan je denken, focussen, praten en brainstormen in de open, lichtrijke werkruimtes met strak interieur en zicht op het water. Voel je geïnspireerd van bij de vroege ochtendkoffie op het terras aan de kade tot in de laatste uurtjes in de Bar Noir.

Who is blackboxx
Get the latest news in your mailboxx