Building
better business
in Bruges

BLACKBOXX Gevel 25 06 2020 | BLACKBOXX
Blackboxx Offering
Join us and boost your business

Join us, plug in, feel the vibe and build better business.

1650 m² aan inspirerende ruimte om te ondernemen en innoveren. Er is plaats voor 120 mensen met goesting en een community die dit alleen maar doet toenemen… dat is BLACKBOXX aan het nijverheidsdok in Brugge.

Of je nu op zoek bent naar een flexwerkplek of je wil een permanent kantoor dat alleen van jou is, coworking bij BLACKBOXX is de ideale flexibele oplossing. Ook voor ad hoc meetings of events biedt BLACKBOXX inspirerende oplossingen en ruimtes.
BLACKBOXX 15 06 20 Skinn Welcome Post Corona 9 I7 A7383 | BLACKBOXX
Laatste blogtopics
breathwork yoga -Joachim Meire
Community
28 sep / 2021
Sinds september 2021 organiseren we sportsessies bij BLACKBOXX. De voordelen van breathwork yoga worden nog te vaak onderbelicht. Geen idee waar je aan te verwachten? Dat ontdek je in onderstaand interview.
Lees meer
breathwork yoga -Joachim Meire
SPORTEN @ BLACKBOXX
Events
25 aug / 2021
Vanaf september gaan we van start met sportsessies bij BLACKBOXX! Member of niet, lees hier alle details en sluit je aan voor je favoriete sessie.
Lees meer
SPORTEN @ BLACKBOXX
THERE'S NO PLACE LIKE...

In dit unieke gerenoveerde industrieel pand, vind je jouw ideale coworking plek.

Hier kan je denken, focussen, praten en brainstormen in de open, lichtrijke werkruimtes met strak interieur en zicht op het water. Voel je geïnspireerd van bij de vroege ochtendkoffie op het terras aan de kade tot in de laatste uurtjes in de Bar Noir.

Who is blackboxx
BLACKBOXX 19 11 2019 21 | BLACKBOXX
Get the latest news in your mailboxx